Over ons

Bij ons draait alles om verbinding en groei, zowel binnen ons team als met onze partners.
Ontdek onze reis en maak kennis met Dental Hospital Noord.

Het begon met diverse wensen, van meer willen betekenen voor de mondzorg in de regio tot het creëren van een familiebedrijf om plezierig en betekenisvol te kunnen werken en zelf weer met de pootjes in de klei te willen staan.

Vier vrienden, twee stellen, één familie.

Wij zijn een kaakchirurg, een ondernemer, een facilitator en een houding- en gedragsdeskundige. Wat ons bindt is inhoudelijke kennis delen, kunnen profiteren van het ondernemerschap op diverse vlakken, het zo zuiver mogelijk inrichten van processen en als drijfveer dat iedereen plezierig kan werken om zijn of haar passie te volgen.

Kijk uit wat je wenst want zo opeens is het er. Dental Hospital Noord met inmiddels diverse tandartspraktijken met hun eigen naam en identiteit. Niet te groot en niet te klein, vier tot zes behandelkamers. Hierdoor krijg je naar ons idee de beste mix van betrokkenheid, samenwerking, kennis delen, risicospreiding en plezierig werken.

De gecombineerde krachten van een kaakchirurg, ondernemer, facilitator en houding- en gedragsdeskundige vormen een unieke en krachtige mix. De kaakchirurg brengt vakmanschap, de ondernemer visie en ondernemerschap, de facilitator structuur en efficiëntie en de houding- en gedragsdeskundige brengt inzicht en empathie.

Samen vormen deze verschillende disciplines een geheel dat niet alleen de individuele gebieden verrijkt, maar ook nieuwe mogelijkheden en oplossingen creëert voor zowel patiënten, behandelaren, personeel en de omgeving om ons heen. Met deze gebundelde krachten streven we naar een betere mondzorg, welzijn en groei in bewustzijn.

Oprichting en samenwerking Dental Hospital Noord

Aankoop Tandartspraktijk Stadshart Stadskanaal

Aankoop Tandartspraktijk De Monden Musselkanaal

Aankoop Tandartspraktijk Huttinga Veendam

Aankoop Tandartspraktijk MOOI Mondzorg Scheemda

Aangenaam

Anastie Niezen

Als houding- en gedragsdeskundige streef ik ernaar om samenwerken tot een ultieme ervaring te maken. Ik geloof dat de kracht van samenwerking ligt in het begrip respect en ondersteuning die we elkaar bieden. Samenwerken is niet alleen een middel om doelen te bereiken, maar ook een manier om verbinding te creëren en een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen.

Arie Booij

Als kaakchirurg houd ik me dagelijks bezig met het herstellen en verbeteren van de mondgezondheid en het welzijn van patiënten. Mijn expertise en ervaring wil ik graag delen met collega’s in de mondzorg om daarmee de gezondheid en welzijn van mensen te verbeteren. Daarbij zie ik het belang van preventie als één van de belangrijkste pijlers voor een goede gezondheid.

Henrieke Booij

Als facilitator ben ik gepassioneerd over het strak inrichten van processen en het optimaliseren van workflows. Ik geloof dat een goed georganiseerde en efficiënte werkomgeving niet alleen de productiviteit verhoogt, maar ook bijdraagt aan het creëren van een mooiere wereld. Door processen te stroomlijnen en te verbeteren, kunnen we samen een positieve impact hebben op onze omgeving en de mensen om ons heen.

Joop Niezen

Als ondernemer geloof ik sterk in het delen van succes en het creëren van kansen voor iedereen. Ik ben ervan overtuigd dat ondernemerschap niet alleen draait om winst maken, maar ook om het delen van kennis, ervaring en kansen met anderen.

Onze praktijken

Neem contact met ons op

Op zoek naar ons? Onze locaties zijn verspreid, maar onze deuren staan altijd open.
Bekijk waar je ons kunt vinden.

Telefoon